divendres, 28 d’octubre de 2011

Pensant en els altresEls companys de l'Ampa de l'Escola Mossèn Cinto de Folgueroles ens han fet conèixer aquest documental emès ja fa temps pel programa 60 minuts del canal 33.
premiat repetidament per la tendresa a l'hora d'explicar l'aprenentatge en una escola japonesa. "Pensant en els altres" és un càntic a la vida i a la manera d'aprendre a viure. 

El reportatge va ser gravat durant un any a l'escola pública infantil de Minami Kodatsuno, a la ciutat de Kanazawa, i se segueix l'activitat del mestre, Toshiro Kanamori, un enamorat de la seva feina que intenta conjugar dues coses: l'aprenentatge i la diversió, que els nens aprenguin sense que s'avorreixin. És un mestre que també s'ha d'enfrontar a la falta de concentració dels alumnes, al poc entusiasme, però a través del reportatge podem comprovar com se'n van sortint de tot plegat, i com amb habilitat fa que els nens avancin en l'aprenentatge de les matèries del curs, però sobretot en l'art de viure.

Ens mostra també la manera com els nens reaccionen davant de l'ambient d'adults que els envolta i davant dels problemes que angoixen moltes vegades els pares.Es tracta d'un vídeo de prop d'una hora,, però no us deixarà indiferents


el podreu veure AQUÍ