20 de novembre 2014

Consell escolar

La propera setmana tenim una cita a l'escola per escollir el representant de les mares i els pares al Consell escolar.

Us presentem aquí els candidats a ocupar aquest lloc per tal que els conegueu i pogueu decidir a qui doneu la vostre veu.

Són el Jordi, la Laida i en Miquel



En Jordi Carrasco és pare de dos alumnes de l'escola: un a EI i una a Primària. També un tercer fill a la llar d'infans. Sempre ha mostrat moltes ganes d'ajudar i de col·laborar amb  l'escola, tot i que les dificultats logístiques i horaries li dificulten dedicar-hi el temps que voldria. 

La Laida Elizondo, mare d'un alumne de EI i un de Primària. Per formació coneix molt bé el funcionament de les escoles . Molt implicada en la vida del poble, i des d'aquest curs, també en les activitats de l'Ampa.

En Miquel Colom és el primer any que forma part de la comunitat educativa de l'escola. És pare d'una alumne d'EI. Ja ha començat a donar un cop de mà  implicant-se activament amb l'Ampa. 

Tots tres són persones actives i compromeses que segur estaran a l'alçada de les nostres espectatives. Per això , des d'aquí els fem arribar el nostre agraiment per la seva col·laboració. Un d'ells ens representarà al Consell escolar. Els altres dos, restaran com a suplents.

Ara ens toca a cada un de nosaltres  de decidir a qui donem el nostre vot el proper dimecres 26 de novembre.