dimarts, 9 de juliol de 2013

radiacions i fillshem trobat aquest article a habitatsalut i hem pensat que potser us és interesant: 


10 consells per conviure amb radiacions si tens fills

  1. No permetis que els nens menors de 14 anys utilitzin el telèfon mòbilni tampoc un telèfon sense fils domèstic. Els nens tenen una escorça cerebral molt prima i, per tant, molt permeable a les radiacions d’altes freqüències mòbils.
  2. Assegura't que els teus fills s’apartin dels forn microones quan està en funcionament, i si pot ser prescindeix del seu ús.
  3. No deixis cap aparell elèctric a la seu dormitori mentre dormen; encara que estiguin apagats generen camps electromagnètics nocius per a la salut.
  4. Si és possible, presicindeix del aparells de vigilància de nadons. Els Vigila-Bebès emeten ones de radiofreqüència nocives per al nadó. Si realment els necessites, utilitza models antics, sense càmera, que són menys nocius que els moderns. Si els has de tenir a l’habitació, allunya’ls tan com puguis del cap del nen.
  5. Apaga el WiFi durant la nit. Mentre dormim és quan la glàndula pineal genera la melatonina perquè el sistema nerviós central i les cèl·lules es regenerin, i per tant no ha de rebre cap agressió que alteri el seu descans.
  6. Fes que mengin molts antioxidants, com fruites i verdures. Ajuden a pal·liar els efectes nocius de les altes freqüències.
  7. Si els nens juguen amb Tablets desconnecta el mode WiFi dels aparells mentres els facin servir, és tan senzill com posar-los en “mode avió” perquè deixi de buscar senyal.
  8. Limita les estones d’ús dels aparells teledirigits com cotxes o helicòpters, ja que funcionen per connexió WiFi o Bluetooth.
  9. Si estàs embarassada redueix tan com puguis l’ús del telèfon mòbil, utilitza’l només per a converses curtes i allunya’l al màxim del cos. Sempre que puguis utilitza auriculars amb fil.
  10. Limita les hores que els teus fills passen connectats. No només perquè un ús excessiu d'aparells tecnològics pot influir en la seva salut física, sinó també per evitar que en tinguin dependència psicològica.