03 de desembre 2012

Com ajudar als nostres fills en els estudis: com afavorir l’èxit i evitar el fracàs escolar


Sota aquest títol, el passat 20 de novembre, una trentena de persones vam assistir a la xerrada organitzada per l'ampa a través de la Fapac. La formadora, Anna Isabel de Rio, va resultar ser una molt bona comunicadora i va captar l'atenció de tots els assistents abordant temes sensibles i propers a les nostres realitats quotidianes.

Les explicacions, propostes i consells que ens va transmetre ens han donat pistes sobre com veure i preveure situacions de risc. Consells i propostes propers i a l'abast de tots. Comprendre que cada tipus de família té els seus punts forts i les seves mancances. Descobrir com treballar les darreres per pal·liar-les, transmetre la confiança que cal tenir en que l'escola fa les coses com cal seguint el seu projecte, i sobretot, acceptar les limitacions de la propia família o de l'entorn per poder reforçar el que calgui.

L'Anna Isabel del Rio ens ha fet arribar un conjunt de documents que complenenten i recorden el que es va treballa a la xerrada. Si voleu fer-hi una ullada, els trobareu en els següents ennllaços:


esperem que us resultin interessants.