03 d’octubre 2017


Benvolgudes famílies,

L’Ampa és una associació demòcrata i participativa. La nostra entitat defensa i treballa per una escola democràtica i plural

Davant la repressió i la brutalitat que el govern espanyol ha llençat contra Catalunya,  amb mesures clarament intimidatòries i desproporcionades, que en alguns casos s’han fet sense empara judicial i contravenint tractats internacionals d’obligat compliment per l’Estat com ara el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics i el Conveni Europeu per a la Salvaguarda dels Drets Humans i les Llibertats fonamentals, la pròpia Constitució Espanyola i l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, la junta de l’Ampa hem decidit de fer-nos enrere en la compra i participació de la Loteria Nacional del Estado.
Volem evitar, en la mesura que puguem, que els nostres esforços i el nostres diners  serveixin a un estat que  és capaç d’accions que atemptan contra els drets i les llibertats del poble.
Per això us fem saber que donem per anul·lada tota la gestió de la loteria d’aquest any i no rebreu cap talonari.

Si algú, lliurement té interès en seguir participant en el numero, pot adreçar-se a la administració As de Trèbols del c/ nou de Vic.

Estem estudiant la possibilitat de participar a la grossa de Nadal. Ja ho havíem fet i ho havíem desestimat perquè ens era molt complicat de gestionar donat la quantitat de famílies que hi participem. Us mantindrem informats.

Volem afegir que ens sentim molt orgullosos de pertànyer a un poble, el català, que amb tota la seva pluralitat,  és capaç de mantenir-se tossudament alçat de manera pacífica, digna i democràtica per defensar els seus drets i les seves llibertats.

Junta de l’Ampa Escola Sant Marc de Calldetenes.
Calldetenes , 03 d’octubre de 2017

-->