06 de maig 2014

Enquesta als pares i mares sobre les TIC



  • L'objectiu de la recerca és conèixer l'opinió dels pares i mares de nens i nenes des de 4rt de primèria fins a 4rt d'ESO. Els resultats es donaran a conèixer el 17 de maig, Dia Mundial d'Internet.

Us informem que s'està fent una recerca per tal de conèixer l'opinió que tenen les famílies, concretament els pares i mares de nens i nenes des de 4rt de primària fins a 4rt d'ESO, sobre les carreres TIC, és a dir, relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. 

La recerca està sent realitzada per ITScool, una entitat que agrupa a les escoles i facultats universitàries, i col·legis professionals de les enginyeries TIC i els departaments relacionats amb l'educació i les TIC de la Generalitat de Catalunya. 

Després que ens hagin demanat la nostra col·laboració en aquesta iniciativa, us animem a participar-hi, ja que considerem que pot ser molt valuós que les famílies, de primera mà, donem la nostra opinió envers un tema tan important i actual com aquest. Només heu de respondre el qüestionari entrant en aquest enllaç ENQUESTA TIC. Solament us portarà un parell de minuts, és molt ràpid i totalment anònim. 

Els resultats d'aquesta enquesta es faran públics el proper 17 de maig, Dia Mundial d'Internet, i es podran conèixer a través dels mitjans de comunicació o de la web: www.itscool.cat

Gràcies per la vostra col·laboració.