04 de febrer 2014

Vacances en família!





El Departament de Benestar Social i Família obre avui, a partir de les 12 del migdia, el període de preinscripcions del programa “Vacances en família”. En aquesta desena edició s’ofereix un total de 47.057 places, 2.062 més que l’any 
passat.

El programa està adreçat a totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat (0 a 17 anys). Els participants del “Vacances en família” tindran la possibilitat de passar unes vacances a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) en diferents èpoques de l’any i de diferent durada. Els períodes són Setmana Santa, estiu, els ponts de maig, de Sant Joan, de la Diada i de desembre, i els caps de setmana de març de 2014 a febrer de 2015.
Els preus es mantenen en 26,35 euros per persona i nit. Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudeixen d’un 25%. A més, les famílies nombroses i monoparentals tenen un 10% de descompte en tots els serveis. Enguany es calcula que es podran beneficiar d’aquest programa un total de 9.023 famílies.

Les persones interessades es poden preinscriure del 3 al 24 de febrer al web del programa o de la Secretaria de Família. Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la seu de Loto Catalunya el dia 26 de febrer.