20 de novembre 2013

seguim defensant l'escola pública



Concentració CIUTADANA UNITÀRIA a VIC:
 el divendres 22 de novembre a les 10'30h. A la porta del Consell Comarcal d'Osona (c/Historiador Ramon d'abadal, 5 -Edifici del Sucre-).

En defensa de l'educació pública, aturem els pressupostos antisocials!

EL CONJUNT DE SINDICATS, FEDERACIONS D'AMPA, PLATAFORMES SECTORIALS I MOVIMENTS CRIDEN A LA MOBILITZACIÓ CONTRA ELS PRESSUPOSTOS ANTISOCIALS 
Aquesta manifestació compta amb el suport de les Federacions d'AMPA (FAPAC i FAPAES) i del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa).

També la convoquen el conjunt del moviment sindical i veïnal de Catalunya (CONFAVC, FAVB, CCOO, UGT, IAC...), ja sigui directament o a través de diverses plataformes en defensa de la sanitat, la funció pública o l’educació, així com dels més variats moviments socials i sociopolítics (SOS-Racisme, PAH, Assemblea d’aturats/aturades, Campanya per una Renda Garantida de Ciutadania, “Iaioflautes”, “Juntes Podem”, “Front Cívic”, “Procés Constituent”...) i del moviment feminista (Ca la Dona).
MANIFESTACIÓ CIUTADANA UNITÀRIA a Barcelona:
 
 

Diumenge 24 de novembre de 2103, a les 12h a Pg. de Gràcia/Mallorca (Bloc d'educació)

A aquesta cruïlla, el MUCE convoca a tots els docents, les famílies i els estudiants per a formar una nova marea groga en defensa de l'educació pública i per uns pressupostos socials.