14 d’octubre 2013

L'institut!

Com bé sabeu l'institut de Calldetenes està en construcció des de fa 8 anys. Durant aquest temps les classes s'han anat fent en una nau indústrial: sense pati, ni gimnàs i amb tots els inconvenients i despeses que us pogueu imaginar.

Les obres de l'edifici definitiu han estat repetidament aturades per incompliment dels pagaments de la Generalitat. Actualment l' obre de l'aulari està practicament acabada. Només falten les obres del pati per poder entrar amb els alumnes.

Altra vegada però, la Generalitat endarereix els pagaments que ja estan adjudicats i això posa en perill la continuitat de l'empresa constructora.

La comunitat educativa de l'institut ha organitzat una marxa-concentració pel dia 16 d'octubre a 2/4 de 2 del migdia davant l'edifici del nou institut.

Des de l'Ampa us animem a tos els qui pogueu a participar-hi per tal d'ajudar a que es desencalli el problema i poguem gaudir tots d'un institut digne.


16 oct. 2013: Lamantem fer-vos saber que la concentració no ha estat possible. Sembla ser que hi ha hagut prohibició dels mossos d'esquadra.