19 de setembre 2013

suport als 11 mil docents en vaga indefinida

Davant la situació que està patint l'educació pública a tot el país, però especialment a les illes Balears, hi han convocades un seguit de concentracions de mostra de suport als onze mil docnets en vaga .
Si voleu aquesta és la convocatòria de Vic per avui dia 19 de setembre a les 8 dels vespre a la Plaça Major.



"...
La comunitat educativa de les Illes vol seguir defensant el paper tan positiu que ha fet el català com a llengua d'aprenentatge, encara que no s'ha arribat mai a la generalització del sistema educatiu de Catalunya. Així mateix, una nova normativa sobre l’ús de símbols en els centres educatius i edificis públics vol castigar, amb multes de milers d'euros, la presència de llaços amb les quatre barres que van sorgir a totes les Illes dins la campanya d'Enllaçats per la Llengua i que posteriorment es va estendre per tots els Països Catalans
...."
 la FaPaC vol manifestar, amb aquestes paraules, la seva solidaritat amb la comunitat educativa de les Illes Balears i Pitiüses i denunciar públicament la persecució de la llengua catalana del Govern Bauzà.
Com a membres de la FaPaC, també els donem suport. 



Si voleu conèixer d'on ve aquesta convocatòria podeu seguir el següent enllaç:  suport a la vaga indefinida del profesorat de les illes balears.

i si ho creieu oportú, podeu signar aquesta petició