20 de novembre 2014

recull de la Jornada 15 N a l'escola #AmpaOsoma


El passat 15 de novembre, va tenir lloc a l'Escola Sant Marc de Calldetenes, la Jornada de la comunitat educativa, organitzada per l'AMPA Osona i la FAPAC, amb el suport de l'Ajuntament de Calldetenes i Òmnium Cultural.
Una cinquantena de persones, representants de les AMPA i docents, van participar en aquesta jornada de treball, que va girar al voltant de la Llei de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQUE) i dels Consells Escolars.

El testimoni de l'Àlex Castillo, president de la FAPAC i d'Antoni Tort, pedagog i director de l'Escola de Doctorat de la UVic ens va ajudar a entendre una llei que es vol carregar el model d'immersió lingüística i , segons paraules d'Antoni Tort, "mercantilitza l'educació".
                                                   
Durant el matí vam poder escoltar a la plataforma l'Empordà es Mou, que aplega docents i famílies del Baix Empordà i promou la resistència activa contra la LOMQUE i a la plataforma Educació és Futur, de la ma de Joan Silva.

Desprès d'una breu pausa per esmorzar, es va reprendre la jornada amb la presentació de Manel Torrente de la FAPAC pel que fa als Consells Escolars.





Gràcies ...

a tots els que hi vau assistir, 

i a tots als qui vau col·laborar
per fer-ho  possible!