07 d’abril 2014

Assemblea FaPaC 2014


 Aquest  dissabte 5 d'abril hem assistit a la  Assemblea anual de la FAPAC (Federació d'associacions de pares i mares de Catalinya). 
 La primera part de la jornadaha estat la part assembleària pròpiament dita durant la qual es presentà la memòria i balanç de l'any 2013, així com el projecte i el pressupost 2014; a més de la renovació de la Junta General. 

Aquí vam tenir la oportunitat de reafirmar de nou la importància i el suport que ens dona ser una Ampa federada. Veure l'abast de les accions en defensa de l'educació de qualitat per els nostres fills i el poder que ens dona anar totes les Ampa a la una. 




Accións al voltant dels menjadors escolars, la preocupant pobresa infantil, i la protecció contra la Lomce són els tres eixos que marcaran l'agenda el 2014.
Durant la segona part de la jornada es va oferir la possibilitat de participar en uns tallers plantejats com un espai de participació per a què les AMPA expressin i debatin sobre temes concrets que ens preocupen i, al mateix temps, puguin donar els seus arguments i propostes per construir el discurs de FaPaC.
Nosaltres vam poder participar en dos. L'un sota el títol de:
 "la LOMCE, i ara què?" 
i l'altre:
 "la Participació per l'èxit educatiu"

Val a dir que tots dos ens van resultar molt interesants i segur que tindran repercusió en la nostra feina com a Ampa de l'escola.
 totes les imatges:@FaPaCcat