05 de desembre 2012

Accions de rebuig al projecte de llei del ministre Wert



Des de la Fapac Us animem a participar en les accions previstes per rebutjar el projecte de llei del ministre Wert

Barcelona, 5 de desembre de 2012

Com a membres de Somescola.cat i del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa), la FaPaC us anima a totes les AMPA a participar en les accions previstes per la setmana vinent amb dos objectius clars: mostrar el nostre rebuig a l'avantprojecte de la LOMCE proposat pel ministre Wert, i també mostrar el nostre suport i defensa al model d'escola catalana. A més, les accions també serviran per reivindicar una educació pública de qualitat i amb recursos suficients.
> Dilluns, 10 de desembre, a les 18.30h, la plataforma Somescola.cat convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta a la plaça Sant Jaume de Barcelona coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans i es convoca sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català”.
Us animem a totes les AMPA i centres educatius a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l’escola. Alguns actes de protesta als centres al migdia poden ser cadenes a l’entorn del centre, entre un centre i l’altra, xiulets, pancartes, etc.


> Dijous, 13 de desembre, hi ha convocada a tot l'Estat una jornada de lluita de l’ensenyament en defensa de l’educació pública i contra la LOMCE i les retallades. A Barcelona, les entitats que conformem el MUCE us convoquem a participar en la Manifestació, a les 18h. de la tarda, que anirà des de Pl. Universitat/cruïlla Pelai fins a la plaça Sant Jaume.
Per millorar la qualitat educativa no és necessària una nova llei. És un pretext partidista en moments de crisi per imposar un model educatiu mercantilista, elitista i competitiu.