25 d’agost 2013

Als vostres fills i filles els agrada el futbol???



Les instal·lacions esportives de Calldetenes  disposen d'un nou club, la UECalldetenes  que posa al nostre abast la possibilitat de que els nens i nenes  i els joves, puguin aprofitar-les per jugar a futbol.


Per això ens proposen una activitat extraescolar  per infants nascuts a partir del 2008. A 2/4 de 5 de la tarada a l'escola ells mateixos s'encarregarien de recollir-los, i ajudar-los a canviar-se abans de l'entrenament. Dos dies a la setmana de 2/4 de 6 a 2/4 de 7. Hora en que els pares els recollirien al camp.


Preu:( possibilitat de repartir en tres quotes)

  • Escola (nascuts al 2008 i 2009): 110€/Temporada (de setembre a Juny)
  • Pre-benjamins (nascuts al 2006 i 2007): 200€/Temporada (de setembre a Juny)
  • Benjamins (nascuts al 2004 i 2005): 200€/Temporada (de setembre a Juny)
Categories:
Escola: Sense límit. En aquesta etapa, en principi (a no ser que hi hagi un nen amb molt més nivell que els de la seva edat), només jugarien partits un cop al més o, com a molt, cada 15 dies, els que serien els grans de l’equip, és a dir, els nascuts al 2008. Degut a que no juguen cada setmana i en aquesta etapa consistirà bàsicament en anar a entrenar, no posem un número límit d’inscrits.

Els horaris d’entrenament serien els dimarts i els dijous, de 2/4 de 6 fins a 2/4 de 7 de la tarda pels més petits (nascuts el 2009) i de 2/4 de 6 fins a les 7 de la tarda pels més grans (nascuts al 2008).

Pre-benjamins:
De moment tenim un equip complet (amb un total de 10 jugadors/es) i un altre en el que hi tenim només 5 jugadors. Per tant, tampoc posem nombre mínim d’inscrits. Els entrenaments d’aquests nens/es serien els dilluns i els dimecres de ¾ de 6 fins a ¼ de 8 del vespre. A aquesta edat ja disputen un partit cada cap de setmana. En tots els casos els partits serien per la comarca d’Osona, no es farien grans desplaçaments.
Benjamins: De moment tenim un equip de 7 jugadors. La nostra ambició és fer-ne 2 de 10 (majoritàriament amb nens i nenes del poble) per mirar de garantir el futur del club.  Els entrenaments d’aquests nens/es, com en els pre-benjamins serien els dilluns i els dimecres de ¾ de 6 fins a ¼ de 8 del vespre. A aquesta edat ja disputen un partit cada cap de setmana. En tots els casos els partits serien per la comarca d’Osona, no es farien grans desplaçaments.
Si hi esteu interessats us podeu posar en contactes amb la unió a través del mail: uecalldetenes@gmail.com o el telèfon: 650 64 51 14 (Sergi) 


Us cal facilitar les següents dades:
Nom i cognoms del jugador/a.
Fotocòpia de DNI i targeta sanitària.
Telèfon de contacte del pare, la mare o tutors legals.

I si us queda qualsevol dubte, passeu per les instal·lacions esportive si us atendran amb molt de gust!!