17 de maig 2013

Rebuig a la LOMCE

L'avantprojecte de la llei orgànica de millora de la qualitat educativa (LOMCE), aprovat aquest divendres al Consell de Ministres, manté l'atac a la immersió lingüística catalana. El Govern central obliga la Generalitat a impartir ensenyament utilitzant el castellà com a llengua vehicular en centres públics o concertats, o a costejar-la en centres privats.

les diferents plataformes en defensa de l'escola en català ja s'han posicionat. 
Som escola mostra seva ferma oposició i fa una crida a la insubmisió a una llei amb la que el Govern espanyol vol obligar a la Generalitat no només a aplicar una legislació que no comparteix en absolut el Parlament de Catalunya, sinó que, a més a més, li vol imposar les despeses de destruir el propi sistema educatiu català basat en la immersió lingüística. Per Somescola.cat, la llei, elaborada de forma autoritària i impositiva, és doncs la culminació d'un procés constant de vulneració de les competències del Parlament de Catalunya que ens transporta a l'època predemocràtica.
La FaPaC, com a membre del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) de Catalunya, ens convida a totes les AMPA a participar en les concentracions que s'han convocat avui 
divendres, 17 de maig
a les 19.00 hores 
a les seus del PP de diverses localitats de Catalunya.

L'AMPA Sant Marc es suma a la Comunitat Educativa, i, conjuntament amb altres plataformes i moviments, volem mostrar el nostre rebuig contundent a la LOMCE que el Consell de Ministres del Govern del Partit Popular aprova aquest mateix divendres. És el moment de ser més contundents que mai i fer visible públicament la nostra oposició a la llei Wert amb aquestes concentracions pacífiques.