12 de desembre 2013

Un món de cine: Stanley Ka Dabba

El projecte que porta per nom Un món de cine té per objectiu acostar les diferents cultures que viuen a Osona a la població de municipis mitjans o petits d'Osona a través de l'eina del cinema, amb films que mostren la vida quotidiana de persones de països procedents d'on són la majoria dels estrangers d'Osona, per tal de donar valor i conèixer més la seva cultura, i d'aquesta manera ajudar a trencar tòpics i prejudicis fruit de la manca de coneixement o d'un coneixement esbiaixat.

 El projecte a més de sensibilitzar al conjunt de veïns i veïnes del municipi també preveu fomentar la interrelació entre ells, per això comptarà amb la col·laboració d'una activitat proposada, en el nostre cas, per l'Ampa de l'escola.

Us convidem doncs a participar-hi








Aquest diumenge dia 15 de desembre, a partir de les 11 del matí us esperem al vestíbul de l’ajuntament  on podreu visitar una fantàstica exposició fotogràfica sobre la cultura SIKH a la comarca. A més podreu contribuir a fer més gran l’exposició  fent el vostre dibuix inspirat en les fotografies exposades.  
(Si podeu porteu ceres de casa)

Tot seguit, a les 12h, podreu passar al teatre per veure la pel·lícula Stanley ka daba (entrada gratuita).

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!