04 de febrer 2013

"vacances en família"

El Departament de Benestar Social i Família obre avui 4 de febrer a les 12 hores el període de preinscripcions al programa 'Vacances en família'.

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural.

El preu del programa és de 26,35 euros per persona i nit. Els infants menors de 3 anys tenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de descompte.

D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals gaudiran d’un 10% de descompte en tots els serveis.

Les famílies interessades es poden preinscriure des del 4 fins al 25 de febrer als webs www.xanascat.cat i www.gencat.cat/benestarsocialifamilia/familia. Amb la formalització de la preinscripció s’obté un número per participar en un sorteig públic davant notari, que servirà de referència per assignar definitivament les places. Aquest sorteig es farà a la seu de Loto Catalunya el dia 27 de febrer.